DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS

Inscripció als Projectes

Inscripció

Moodle Projectes

Mapa dels nostres projectes

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Participeu a l'Assemblea 2015

Us recordem que el proper dissabte 18 d'abril celebrarem l'assemblea anual a l'escola Sant Andreu de Badalona (Avda. Martí Pujol 50). Començarem a les 10h. Trobareu les indicacions per arribar-hi en aquest enllaç.

  • Començarem amb una presentació per part d'en Narcís Vives i la  Carmina Pinya del projecte "Quilòmetre Quadrat Ciutat". 
  • A continuació, presentarem un document sobre les característiques que han de tenir els projectes telemàtics per ser inclosos a l'oferta d'IEARN-PANGEA. Esperem la vostra participació per enriquir i modificar tot allò que calgui en aquest document abans de la seva publicació.
  • A continuació, iniciarem l'assembla anual segons els punts de l'ordre del dia que us hem enviat en el correu anterior. En el informe de gestió i pla de treball, informarem de les escoles d'estiu i tardor, el projecte Adobe Youth Voices, el desenvolupament dels projectes en marxa, els nous projectes, la participació en les conferències internacionals i les relacions establertes amb altres entitats en els últims mesos.

Esperem la vostra assistència i participació. 

En el formulari d'inscripció us preguntem si us quedareu a dinar, és necessari per poder fer la reserva en un restaurant proper al lloc de celebració de l'assemblea.

Mediateca

Recull eines i apps

Projecte "Escenarios saludables"

Projecte KM2 Ciutat

 

Som membres de...

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.