DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS  

Inscripció als Projectes

Inscripció

Mapa dels nostres projectes

Moodle Projectes

Recull eines i apps

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

KM2 Ciutat

KM2 CIUTAT éun entorn metodològic i tecnològic que incorpora dispositius mòbils amb GPS per al treball comú en projectes sobre el territori. Facilita la descoberta de llocs d’interès, incorporació d'elements lúdics, dóna a conèixer l’agenda d’actes, facilita l’accés a la xarxa de comerços i permet aprofundir en el coneixement del patrimoni històric i natural de la població.

És un projecte que neix de la col·labració d'iEARN Pangea, amb la Diputació de Barcelona, ICE UAB, Fundació Itineràrium i diversos Ajuntaments i entitats de les poblacions participants.

  • Ecosistema presencial i virtual, d’informació i d’aprenentatge: Mitjançant tecnologies digitals i socials els ciutadans d’una zona geogràfica determinada s’impliquen per millorar-la, aprendre, emprendre, gaudir, comerciar, transformar, comunicar…
  • Doble impacte: formatiu i transformador: Els usuaris es converteixen en ciutadans actius i compromesos, capaços de millorar i canviar el seu entorn / el seu negoci / la seva empresa de manera efectiva.

Mediateca

iEARN Internacional

iEARN Latina

Pangea

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.