Inici

Projecte "Escenarios saludables"

Escenarios Saludables és un projecte telemàtic organitzat per IEARN Latina amb la finalitat d’analitzar, comparar i buscar solucions en els diferents escenaris geogràfics a les situacions que han de fer front les comunitats en la cerca d’una millor qualitat de vida.

Entre els objectius del projecte destaquem la identificació dels nostres hàbits saludables en relació a la salut pública, ambiental, nutrició, temps lliure, horaris de descans, cura d’un mateix i dels altres.

Escenarios Saludables va néixer arran de la trobada de membres d’IEARN Latina a la conferència internacional d’IEARN a Brasil 2015. Té com objectiu unir esforços entre els membres d’IEARN Latina per dissenyar un projecte entre tots que faciliti l’assoliment d’un dels objectius de Desenvolupament Sostenible del Mil·leni de les Nacions Unides, concretament el número 3: assegurar una vida sana i promoure el benestar de tots en totes les edats.

El projecte és un repte per a les escoles: es proposa que els estudiants analitzin els seus hàbits i altres elements relacionats amb la seva salut personal o la salut de la seva comunitat. Les classes compararan aquestes dades per compartir hàbits saludables o bé proposar solucions a les situacions identificades com perjudicials a la salut.