• iearn@iearn.cat

Projectes telemàtics

Per a tots els nivells educatius

Newsletter

  • Segueix les novetats de la nostra xarxa.
  • Subscriu-te a la nostra newsletter.
  • Notícies mensuals.

Els nostres espais

  • Accedeix a
  • Aula de formació - Moodle espai docents - Mapa d'escoles participants - Històric de projectes - Mediateca

Projectes amb inscripció oberta

  • Informació sobre els projectes que tenen inscripció oberta. Formularis d'inscripció.

La veu dels participants

Amb els projectes iEARN puc treballar la competència global; treballem l'àmbit digital integrat d'una manera transparent a diverses àrees curriculars.

image

Margarita Guinó

Tutora 6è primària

Com a mestre és una experiència molt interessant relacionar-me amb les i els mestres de les altres escoles mitjançant el "Moodle". També el 3ESTACIONS és una oportunitat per aprendre de les diferents maneres de cada escola utilitzant, per comunicar-nos, la tecnologia digital. Cada any he après metodologies didàctiques noves i recursos digitals diferents per utilitzar a l'aula

image

Frederic Ricart

Tutor P4

Amb els Projectes IEARN pots treballar i actuar des d'un punt de vista local problemes globals. La tecnologia et permet l'aprenentatge entre iguals malgrat les distàncies i horaris diferents.

image

Montse Rodon

Tutora 1r ESO

Amb els projectes iEARN, tirem parets a terra i aprofitem l'oportunitat d'aprendre entre iguals, nosaltres i els/les nostres alumnes.

image

Sara Dauder

Mestra programació i robòtica, Primària

Notícies

Jornada projectes 2023

Us convidem a participar a la Jornada de Projectes Telemàtics el proper 11 de Novembre a Escoles Minguella de Badalona. Jornada gratuïta: oberta a tothom que estigui interessat en conèixer i/o participar en projectes telemàtics col·laboratius, situacions d’aprenentatge en les que les eines tecnològiques permeten la creació de continguts digitals, la col·laboració en línia i el treball de la competència […]

Contacte

Adreça postal

Passeig Anselm Clavé, 19, 08262 Callús, Barcelona

Email

iearn@iearn.cat
projectes@iearn.cat